O NAMA

Tradicija koja traje od 1989. godine

Poslujemo još od 1989. i pratimo trendove kod popravka vozila koja se neprestano mijenjaju dolaskom novih naprednih tehnologija i koje se implementiraju u nove modele vozila te kao i načini rada na istima. Educirani smo pohađanjem certificiranih seminara i opremljeni svim potrebnim alatima i elektroničkim diagnostikama za rad po pravilu struke.

Adresa

Obrt se nalazi na adresi Mikulići 117, 10000 Zagreb.

Radno vrijeme
Kontakt

Naše usluge

Vršimo karoserijske i lakirerske radove na svim markama osobnih i SUV vozila. Popravak vozila za sve marke automobila pod tvorničkim jamstvom uz ugradnju originalnih rezervnih dijelova sa garancijom.

Plava šprica za boju

Autokaroserijski i autolakireski radovi

Na osobnim i lakim dostavnim vozilima u tvornički garantnom i izvangarantnom roku.

Rezervni dijelovi

Nabava i prodaja originalnih rezervnih dijelova po narudžbi za sva vozila.

Tehnika bez lakiranja

Popravak manjih udubljenja karoserije tehnikom bez lakiranja.

Auto staklo

Prodaja i ugradnja auto stakla po narudžbi.

Popravak plastike

Popravak plastičnih dijelova svih vozila.

Procjena štete

Procjena štete na osobnim vozilima.

O radionici

Posjedujemo dvije mješalice boja premium proizvođača na bazi vode i najnoviji uređaj za skeniranje boje kako bismo maksimalizirali uspješnost traženja nijanse boje na nekom vozilu. Vozila pod tvorničkim jamstvom i popravkom u našem servisu uz posjedovanje računa popravka ne gube tvorničku garanciju.

Popravci u radionici

U slučaju da zbog bilo kojeg razloga nismo sigurni da možemo profesionalno po pravilu struke izvršiti izuzetno zahtjevan popravak na nekom vozilu ili koji bi predugo trajao sa upitnom ekonomskom isplativošću, takve ne primamo u rad.